Services

Vi udfører følgende services

 

Tv-inspektion

Vi er certificeret TV-operatør under kloakmesterenes TV-inspektion, hvor vi gerne kommer og udarbejder en TV-rapport over kloakinstallationer ved et evt. forstående boligkøb, hvilket kan forhindre mange kedelige overraskelser. Læs evt. mere på www.kloakmestrenestvinspektion.dk.

Vi har specielt TV, stik tv til grenrør, vores TV-vogne har indbygget spuler samt speciel rensemaskine, hvilket sparer tid og dermed omkostninger ved en evt. forstoppet kloak.

 

Kloakreparationer/forsikringsskader

Klodan er godkendt samarbejdspartner for mange forsikringsselskaber samt offentlige virksomheder, på årsplan udfører vi gennemsnitlig 1600 forsikringsskader, vi har derfor stor erfaring med reparationer af kloaker.

 

Røgprøver

Røgprøver afslører nemt og effektivt utætheder, røgprøve kan med fordel anvendes ved lugtgener fra kloak / afløb.

 

Relining/strømpeforing

Relining/strømpeforing udføres af alle husledning, er velegnet til renovering i og under bygninger, veje m.v., vi udfører brønd til brønd relingen samt åbent skud foring. Relining / strømpeforing er en opgravningsfri kloakrenovering, hvor der kan udskæres for grenrør med cutter.

 

Trærodsudskæring

Trærodsudskæring udføres med kæder eller vand.

 

Punktreparation

Punktreparation udføres i forskellige længder og i bøjninger med specieltudstyr.

 

Renovering

Renovering af kloak udføres fra start til slut. Det vil sige: projektering, planlægning, udførelse samt afsluttende kvalitetssikring.

 

Spuling/rensning

Spuling/rensning af kloakker med specielle rensemaskiner.

 

Du finder os her

 
Faaborg afdeling
Kastanievej 2
5600 Faaborg

Morud afdeling
Tokkerodvej 28
5462 Morud

Kontakt os