Om os

Hvem er Klodan Aps?

Firmaet er startet af aut. Kloakmester Jørgen Juul Bak Dyrendal d. 23. september 1991 i Veflinge som et enkeltmandsfirma. Fra starten var Klodan et spulefirma, der tog sig af kloakskader samt vedligeholdelse af kloaker. De første år lavede Klodan alle former for entreprenørarbejde herunder fliselægning, støbearbejde m.v.

Vi har altid været på forkant af udviklingen, blandt andet var Klodan den første, der kørte med små spuleanlæg og kloak-tv i bilerne. Dette blev indført for, at reparationsomkostninger ikke blev for store for kunden. Endvidere var vi en af de første mindre virksomheder, der brugte minigraver og udførte relininger (strømpeforinger).

I år 2008 blev Klodan omdannet til et ApS, og er flyttet til Morud, hvor det i dag drives af Jørgen Juul Bak Dyrendal som er direktør i firmaet og står for den daglige drift sammen med formand Jens Bisgaard Dyrendal.

Firmaet beskæftiger sig i dag hovedsagligt med reparation af kloakskader, TV-inspektion samt vedligeholdelse af kloakanlæg. Firmaet har et nært samarbejde med de fleste forsikringsselskaber, og er godkendt håndværkstaksator. Vi udfører skaderne gerne som hovedentreprenør sammen med vores faste samarbejdspartner samt som delentrepriser.

Virksomhedens formål har fra starten været, at udfører og leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser for vores kunder, samt altid kunne tilbyde de nyeste løsninger inde for kloakarbejde. Hertil er det vigtigt for virksomheden at have dygtige og kvalitetsbevidste medarbejder, der løbende bliver videreuddannet. Dette har gennem tiden vist sig at være den rette holdning, da virksomheden er vokset sig større gennem årene, uden brug af meget annoncering, idet de fleste af vores arbejdere udføres for faste kunder, eller kommer via god omtale fra dem samt vores samarbejdspartner.

Klodans fremtidige vision er fortsat at tilbyde vores kunder kvalitetssikret arbejde til konkurrencedygtige priser og at være blandt de førende kloakfirmaer inden for reparation og renovering samt fortsat være på forkant af udviklingen.

Du finder os her

 

Faaborg afdeling
Kastanievej 2
5600 Faaborg

Morud afdeling
Tokkerodvej 28
5462 Morud

Kontakt os