tv certifikatVi er certificeret TV-operatør under kloakmesterenes TV-inspektion, hvor vi gerne kommer og udarbejder en TV-rapport over kloakinstallationer ved et evt. forstående boligkøb, hvilket kan forhindre mange kedelige overraskelser. Læs evt. mere på www.kloakmestrenestvinspektion.dk.

Vi har specielt TV, stik tv til grenrør, vores TV-vogne har indbygget spuler samt speciel rensemaskine, hvilket sparer tid og dermed omkostninger ved en evt. forstoppet kloak.

 

kmtv_ck_orange

 

 

Kloakreparationer/forsikringsskader:

Klodan er godkendt samarbejdspartner for mange forsikringsselskaber samt offentlige virksomheder, på årsplan udfører vi gennemsnitlig 1600 forsikringsskader, vi har derfor stor erfaring med reparationer af kloaker.

Røgprøver:

Røgprøver afslører nemt og effektivt utætheder, røgprøve kan med fordel anvendes ved lugtgener fra kloak / afløb.

Relining/strømpeforing:

Relining/strømpeforing udføres af alle husledning, er velegnet til renovering i og under bygninger, veje m.v., vi udfører brønd til brønd relingen samt åbent skud foring. Relining / strømpeforing er en opgravningsfri kloakrenovering, hvor der kan udskæres for grenrør med cutter.

Trærodsudskæring.

Trærodsudskæring udføres med kæder eller vand.

Punktreparation:

Punktreparation udføres i forskellige længder og i bøjninger med specieltudstyr.

Renovering:

Renovering af kloak udføres fra start til slut. Det vil sige: projektering, planlægning, udførelse samt afsluttende kvalitetssikring.

Spuling/rensning:

Spuling/rensning af kloakker med specielle rensemaskiner.